Kosmetiske behandlinger

Sertifisert behandler, din trygghet

 

 

 

 

 

 

 

Hudanalyse

Vi kan tilby deg en rekke hudforbedrende behandlinger og tilpasse etter dine ønsker, forventninger og behov. Vi starter med en konsultasjon og hjelper deg med å legge opp et personlig hudprogram og tilpasset behandlingsplan. Vi hjelper deg med din hudhelse.

Medisinsk behandling Milan, Filler

Filler

filler er en gelé som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene.

Fillere kan brukes til å behandle linjer, rynker og volumtap. Behandlingen kan også benyttes til å konturere ansiktet, forstørre leppene og fremheve feminine eller maskuline trekk. Den gir økt spenst og fukt til huden, og stimulerer kollagenproduksjonen.

Medisinsk behandling Milan,Botox

Rynkereduksjon

Man kan fjerne hudlinje mellom øyenbryn, panne, linjer ved siden av øyne. ol 

Medisinsk behandling Milan,Skinbooster

Skinbooster

Skinbooster er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at det binder vann.

Medisinsk behandling Milan,Dermapen

Dermapen

​​Dermapen er en automatisert microneedling behandling, en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper med kliniskt beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, nupper med oppstrammende effekt på huden.

Medisinsk behandling Milan,Prp

Prp

PRP (platelet rich plasma), er en injeksjonsbehandling med ens eget blodplasma som har et høyt innhold av blodplater. Blodplater er kjent for å reparere kroppen ved skade, da de stimulerer stamceller i området til nydannelse og reparasjon av hud og annet vev.

Medisinsk behandling Milan,Prp

Botox behandlinger

Botox behandling  med Botulinumtoxin etter legekonsultasjon
Utføres av kosmetisk sykepleier osv

Medisinsk behandling Milan,Prp

Intense Pulsed Light (IPL) 

brukes for å utføre forskjellige hudbehandlinger inkludert hårfjerning og behandling av pigment (aldersflekker), solskader og sprengte blodkar. Vi starter alltid med en konsultasjon for å finne ut om du er en kandidat for behandling.Ved hårfjerning er det optimalt med lys hud og mørke hår, og ved behandling av pigment og blodkar oppnår vi best resultat på vinterblek hud.

Medisinsk behandling Milan,Prp

YAG Laser:

Yag laser er en ikke-kirurgisk behandling for å motvirke effekten av tid og gravitasjon på din hud. Det geniale med denne ansiktsbehandlingen er at den bruker kroppens egne regenerative respons til forsiktig og gradvis gjenopprette huden og det underliggende vevet. Behandlingen er ikke smertefull.

 

Laseren er en Q-switch Nd:yag med 1064 nm laserhode som kan fjerne tatoveringer som har sorte, mørke blå, røde og grønne farger. Pris varierer ut fra størrelse, blekktype og antall behandlinger man trenger.

Medisinsk behandling Milan,Prp

Plazma ARC/PEN behandling

Hva er plasma pen behandling:  Plasma Pen er verdens mest avanserte, ikke-invasive, hudløftende, hudstrammende og foryngende enhet som brukes til å behandle rynker og hengende, kjedelig hud. Plasma-pennen er en FDA-godkjent, CE-godkjent enhet som brukes til å utføre fibroblastbehandling, en teknikk som brukes til å stimulere produksjonen av kollagen i huden.

Hvordan fungerer plasmape
Kosmetikk sykepleier  bruker enheten til å levere myk-operasjon plasma fibroblasting. Plasmaet strammer, løfter, fornyer og regenererer  hvilket som helst område av huden betydelig.

 

Plasma Pen konverterer elektrisk energi til gassformet diatomisk molekylært nitrogen og overfører den energiske gassen på en kontaktfri måte til hudens overflate ovenfra. Dette forårsaker et mikrotraume i hudens epidermale lag (topplag) samtidig som den dypere hudstrukturen varmes opp og forstyrres via termisk ledning. Denne behandlingen er også kjent som fibroblasting. Fibroblaster er de vanligste cellene i bindevev i kroppen som produserer kollagen

Nytt tilbud

Jalupro 

sprøytebehandling med Jalupro.